Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

Studij medicinskog prava u Splitu - objavljen NATJEČAJ !!!

Objavljen je Natječaj za upis 2. generacije studenata na Poslijediplomski specijalistički studij „Medicinsko pravo”u trajanju od četiri semestra.

Završetkom poslijediplomskog specijalističkog studija „Medicinsko pravo” stječe se zvanje i kompetencije specijalista medicinskog prava.

Polaznici koji steknu diplomu moći će obavljati složene i zahtjevne poslove viših razina odgovornosti u zdravstvu, pravosuđu, javnoj administraciji (lokalnog, regionalnog, nacionalnog i međunarodnog značenja), profesionalnim i strukovnim udruženjima, obrazovnim institucijama, institutima, ustanovama, kao samostalni eksperti iz područja medicinskog prava i dr. Natječaj je otvoren do 01. lipnja 2010. godine, a cjeloviti tekst i uvjete Natječaja možete pročitati na donjem linku.

 

Svi zainteresirani članovi Udruge pravnika u zdravstvu koji žele upisati poslijediplomski specijalistički studij iz medicinskog prava, ostvaruju prilikom upisa pravo na popust 5% od visine cijene školarine, a što je rezultat izuzetno kvalitetne suradnje naše Udruge s Pravnim faakultetom Sveučilišta u Splitu.