Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

Odgovor predsjednice Vlade RH

Udruga pravnika u zdravstvu zaprimila je dopis iz Ureda predsjednice Vlade RH, a po podnesenom zahtjevu za tumačenje Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama, koji zahtjev je Udruga uputila nadležnim tijelima, a koji se nalazi u top izborniku na stranicama Udruge www.upzh.hr

Dopis je iz Ureda predsjednice Vlade odaslan ministru zdravstva i socijalne skrbi mr. sc. Darku Milinoviću i ministru uprave Davorinu Mlakaru, te ga u cijelosti prenosimo:

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE

URED PREDSJEDNICE

Klasa: 120-02/10-01/01

Ur. broj: 50302-07-10-1

Zagreb, 14. travnja 2010.

MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI - mr.sc. Darko Milinović, potpredsjednik Vlade i ministar

MINISTARSTVO UPRAVE - g. Davorin Mlakar

Predmet:    Udruga pravnika u zdravstvu - zahtjev za tumačeje Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama - na mjerodavno postupanje, dostavlja se

Poštovani,

u privitku Vam, na mjerodavno postupanje, dostavljamo dopis Snježane Cerjan, predsjednice Udruge pravnika u zdravstvu, u kojem iznosi zahtjev za tumačenje Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama.

Molimo da očitovanje koje ćete uputiti udruzi dostavite na znanje i Uredu predsjednice Vlade, s pozivom na gornju klasu i urudžebni broj.

S poštovanjem,

Predstojnik Ureda predsjednice Vlade, državni tajnik:

Krunoslav Mesarić, dipl.iur., v.r.