Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

Naslovnica - slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Image Not Found

Odabrane teme za IV. kongres

Na sjednici Upravnog odbora Udruge pravnika u zdravstvu održanoj u Zagrebu 28.06.2011. godine, odabrani su predavači i teme koje će biti prezentirane na IV. Kongresu pravnika u zdravstvu u Makarskoj od 13-15.10.2011. godine.

Kongres će se i ove godine održati u SB za medicinsku rehabilitaciju "Biokovka".

Preliminarni program Kongresa s usvojenim temama i predavačima možete pročitati na donjem linku:

Moramo se pohvaliti da je, po objavljenom javnom pozivu na web stranici Udruge, ove godine bilo dosta prijavljenih predavača, a još više tema, tako da, nažalost, nismo mogli prihvatiti sve predavače i teme. Ovim putem zahvaljujemo svim prijavljenima na uloženom trudu i interesu, te se nadamo da će se oni predavači, koji su ove godine odbijeni, javiti i na naše pozive za slijedeće kongrese.

Kongres se, upravo, iz gornjeg razloga opsežnosti programa, održava 3 dana, te ćemo u sklopu programa organizirati i okrugli stol.

Posebni gosti u svojstvu predavača su naše kolegice i kolege iz Kliničkog centra Srbije iz Beograda, te je Kongres je nacionalnog karaktera s međunarodnim sudjelovanjem, pa i ove godine očekujemo visoko pokroviteljstvo od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske.

Generalni sponzor Kongresa je Croatia osiguranje d.d. Zagreb.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 23 Ožujak 2016 15:09