Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA VATROGASTVA u Beču

  • lex
  • lex's Avatar Autor teme
  • Offline
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Više
15 godina 7 mjeseci ago #289 od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Evo, vratih se jučer s 3-dnevne međunarodne konferencije vatrogastva koja je održana u Beču od 24.-26.09.2008. na Temu: Sigurnost i zaštita na radu.

Ljudi, trebate vidjeti što je zapad:blink: U Wiener Neustadtu smo posjetili bolnicu sa 2380 zaposlenih i 950 kreveta, na 11 katova, gdje nam je prikazana u vatrogasna vježba i uopće organizacija sigurnosti na radu. U toj bolnici imali smo prilike vidjeti i odjel za nuklearnu medicinu te nam je prezentirana i sigurnost pacijenta i osoblja u kabinetu za rad s otvorenim izvorima zračenja (lasersko liječenje)-debljina zida, vrata, posebni zidovi itd.

U Beču smo posjetili sveučilišnu bečku kliniku koja je po veličini 2. u Europi (odmah iza Aachena u Njemačkoj), sa 17.000 zaposlenih - da, dobro ste pročitali :) i 2.600 kreveta. Klinika ima 24 kata, specijalni liftovi koji raznose hranu, rublje i poštu (u podzemnim tračnicama, mali koferi sve to raznose umjesto čovjeka), ukupno 160 liftova.

A vatrogasna postrojba - imaju jedinstveno specijalno vozilo koje je jako teško nabaviti u vrijednosti pola milijuna EUR, a tek ostatak voznog parka...to treba vidjeti i doživjeti.

Konferenciju je inače organizirala Vatrogasna zajednica zdravstva Hrvatske.
Ako ovo čitaju, B) moje čestitke na organizaciji!

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.097 sekundi
Pokreće Kunena Forum