- Zahvala primljena: 1
izobrazba u Zgb durgi tjedan
- Papa Štrumf
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
15 godina 5 mjeseci ago #566
od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Kad šalješ na meil primjere, sjeti se i mene, ja ću negdje krajem jedanaestog mjeseca ili početkom dvanaestog ipak otići na izobrazbu.
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
15 godina 5 mjeseci ago #564
od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
o, da, ne da sam bila, nego sam i položila ispit
, svaki dan, od 8-16 sati sam bila na predavanju, i subotu, dakle, punih 6 dana, nakonm toga na Ministarstvu gospodarstva polažeš pismeni ispit koji ima 50 pitanja, pišeš 2,5 sata, ili, u pravilu, 3 školska sata.
Možeš na ispitu koristiti Zakone i Uredbe, ali bez komentara, ne smiješ imati autorske članke.
Ispit je opsežan, ali, ako znaš gdje se što u Zakonima nalazi, nemaš problema oko rješavanja, jer onda nećeš gubiti puno vremena.
Iz Zakona o javnoj nabavi su gotovo sva pitanja, 1 ili 2 pitanja su iz Zakona o koncesijama ili Zakona o JPP.
Pitanja su ti , jedan dio na zaokruživanje, imaš pitanja za opisne odgovore, ili gdje u odgovoru moraš dodati tekst. Odgovori nose po 1 bod, nekoliko pitanja nose po 2 boda, i imaš jedan slučaj iz prakse kojeg moraš riješiti i on ti nosi 3 boda.
Za prolazak na ispitu moraš imati 70% točnih odgovora.
Nije problem, nemoj se bojati, ali, moraš znati gdje ti se što u Zakonu TOČNO nalazi, jer ako ćeš tražiti po akonu, odgovor, teško da ćeš uspjeti riješiti sva pitanja.
Javi mi se na mail, pa ću ti poslati nekoliko testova iz prijašnjih rokova, ja sam tako učila - po pitanjima.
Sretno!

Možeš na ispitu koristiti Zakone i Uredbe, ali bez komentara, ne smiješ imati autorske članke.
Ispit je opsežan, ali, ako znaš gdje se što u Zakonima nalazi, nemaš problema oko rješavanja, jer onda nećeš gubiti puno vremena.
Iz Zakona o javnoj nabavi su gotovo sva pitanja, 1 ili 2 pitanja su iz Zakona o koncesijama ili Zakona o JPP.
Pitanja su ti , jedan dio na zaokruživanje, imaš pitanja za opisne odgovore, ili gdje u odgovoru moraš dodati tekst. Odgovori nose po 1 bod, nekoliko pitanja nose po 2 boda, i imaš jedan slučaj iz prakse kojeg moraš riješiti i on ti nosi 3 boda.
Za prolazak na ispitu moraš imati 70% točnih odgovora.
Nije problem, nemoj se bojati, ali, moraš znati gdje ti se što u Zakonu TOČNO nalazi, jer ako ćeš tražiti po akonu, odgovor, teško da ćeš uspjeti riješiti sva pitanja.
Javi mi se na mail, pa ću ti poslati nekoliko testova iz prijašnjih rokova, ja sam tako učila - po pitanjima.
Sretno!
- TENA
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 5 mjeseci ago #561
od TENA
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Pozdrav
Drugi tjedan sam u Zgb na \"treningu\", svaki dan od 8 do 16. Jel ko od vas bio, kako to izgleda, mora li se zaista biti svaki dan cijelo vrijeme, polaže li se neki ispit i zapravo sve me zanima
Drugi tjedan sam u Zgb na \"treningu\", svaki dan od 8 do 16. Jel ko od vas bio, kako to izgleda, mora li se zaista biti svaki dan cijelo vrijeme, polaže li se neki ispit i zapravo sve me zanima
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.226 sekundi