- Zahvala primljena: 0
izobrazba
- Justice
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
15 godina 9 mjeseci ago #513
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hej, jesam vam rekla da me kontaktiralo Pučko otvoreno učilište Zagreb oko eventualnog angažmana, a RIF/Udruga računovođa i financijskih djelatnika bi me uvrstili kao potencijalnog predavača?
Budemo vidjeli hoće li biti što od toga.
Eto, neki punom parom, neki ovako, malo po malo... dobar je strah... Dalje Kumpić neću niti riječ...
Budemo vidjeli hoće li biti što od toga.
Eto, neki punom parom, neki ovako, malo po malo... dobar je strah... Dalje Kumpić neću niti riječ...

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
15 godina 10 mjeseci ago #480
od Papa Štrumf
Čujte, mene je strah, ili ko što veli Kumpić:
Guzda, mune struh.
Bdv: \"Relata refero\"
Ima na Ivančici (planina u Zagorju 1061 u čijem podnožju je i Zlatar i Belec i Lobor i tak dalje) jedno mjesto koje se zove Črne mlake i tam se isto kao na Kleku događaju čuda koja se pripisuju - znate komu.
I tak, Bil moj kompić u vojsci negdje na granici Makedonije-Grčke- Albanije - Kosova. Selo par kućica, stanovnici stare babe i dede. I, riječ po riječ, ...Od kuda ste momci, a ovaj moj kompić veli . Ja sam z Lobora. Kad jedna babica veli njemu: Onda ti znaš gde su Črne mlake...
Pa sad nek mene nebu strah
Guzda, mune struh.
Bdv: \"Relata refero\"
Ima na Ivančici (planina u Zagorju 1061 u čijem podnožju je i Zlatar i Belec i Lobor i tak dalje) jedno mjesto koje se zove Črne mlake i tam se isto kao na Kleku događaju čuda koja se pripisuju - znate komu.
I tak, Bil moj kompić u vojsci negdje na granici Makedonije-Grčke- Albanije - Kosova. Selo par kućica, stanovnici stare babe i dede. I, riječ po riječ, ...Od kuda ste momci, a ovaj moj kompić veli . Ja sam z Lobora. Kad jedna babica veli njemu: Onda ti znaš gde su Črne mlake...
Pa sad nek mene nebu strah
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
15 godina 10 mjeseci ago #478
od lex
hehe...i sad se ti misli s kim imaš posla....dakle....recept imaš....prijevozno sredstvo s kojim ćemo doći možeš pretpostaviti...i dalje sve znaš....

- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
15 godina 10 mjeseci ago #477
od Justice
\"ali se pitam... ko bu s vama dvjema mogel na kraj\"
Bolje pitaj kako...
recept ti je tajan i glasi otprilike ovako (ne smijem javno):
malo šišmiševog krila... onda lagano promiješaj...
Bolje pitaj kako...
recept ti je tajan i glasi otprilike ovako (ne smijem javno):
malo šišmiševog krila... onda lagano promiješaj...

- lex
-
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #474
od lex
hehehe.... svaki papir je dobar...pa makar na njemu i nešto pisalo...dakle, svoja znanja ćemo prenositi i članovima Udruge, naravno, uz sitnu naknadu, da nadoknadimo ovih 6%

- Papa Štrumf
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #472
od Papa Štrumf
Čestitam, alis e pitam... ko bu s vama dvjema mogel na kraj. ccc.
Šalim se naravno, svaka čast i samo naprijed.
Šalim se naravno, svaka čast i samo naprijed.
- lex
-
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #470
od lex
oooooooo....bravo.....bravo...!
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #468
od Justice
Dobila sam od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva: Potvrdu o završenom specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave i Potvrdu o završetku specijaliziranog programa za trenere u sustavu javne nabave.

- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #454
od Justice
Nema šanse da te mrzim, a pogotovo zbog iskrenosti. Iskrenost cijenim. Zato to i jesam stavila na raspravu.
Nastavni plan i program je za sve isti, a na detalje provedbe suglasnost treba dati Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.
Mislim da smo mi kao zdravstvo jednim dijelom specifični pa da bi bilo poželjno u što većem broju se ekipirati. Cilj mi je prenijeti ljudima sve ono što sam do sada naučila i u teoriji i u praksi te napraviti što kvalitetnije radne materijale, vježbe, prezentacije, prezentirati vlastito iskustvo na ispitu i pokušati postići kvalitetom rada što veću prolaznost ljudima, a istovremeno akcent na problematici zdravstva.
No, primarno pitanje je da li ćemo uopće ishoditi odobrenje, ali vjerujem da budemo (ali treba mi vremena). Potvrde bih trebala dobiti idući tjedan.
Inače, smještaj u PŽ je zasigurno jeftiniji, nego u ZG, a vjerujem i eventualna izobrazba.
No, Požeško-slavonska županija ima sigurno puno interesantnih destinacija koje bi bilo dobro posjetiti i to ne jednom i odjednom, bez obzira kojom prigodom.
Pozz!
Nastavni plan i program je za sve isti, a na detalje provedbe suglasnost treba dati Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.
Mislim da smo mi kao zdravstvo jednim dijelom specifični pa da bi bilo poželjno u što većem broju se ekipirati. Cilj mi je prenijeti ljudima sve ono što sam do sada naučila i u teoriji i u praksi te napraviti što kvalitetnije radne materijale, vježbe, prezentacije, prezentirati vlastito iskustvo na ispitu i pokušati postići kvalitetom rada što veću prolaznost ljudima, a istovremeno akcent na problematici zdravstva.
No, primarno pitanje je da li ćemo uopće ishoditi odobrenje, ali vjerujem da budemo (ali treba mi vremena). Potvrde bih trebala dobiti idući tjedan.
Inače, smještaj u PŽ je zasigurno jeftiniji, nego u ZG, a vjerujem i eventualna izobrazba.
No, Požeško-slavonska županija ima sigurno puno interesantnih destinacija koje bi bilo dobro posjetiti i to ne jednom i odjednom, bez obzira kojom prigodom.
Pozz!

- Papa Štrumf
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #451
od Papa Štrumf
Ovako ti stoje stvari kod mene:
Na izobrazbu ću svakako ići i biti će mi odobreno, ALI sumnjam da će mi netko ili nešto platiti troškvoe putovanja i/ili smještaja u Požegi, a Zagreb mi je na dohvat ruke na dvadeset minuta. Ja do Požege imam cca 200 km.
Naravno, ovisi puno o tome kakav je nastavni plan, koliko bi vremena trabalo da se zaokruži cjelina i koliko bi to sve skupa koštalo pak da se napravi kalkulacija. Prema dosadašnjim željama koje su imali i NN i Supera, to su bili iznosi od 5-20 tisuća kuna. Pa ti vidi.
Inače, ideja je ok i svi vi koji ste u krugu Požege bi je trebali prihvatiti i podržati.
Također nije za odbaciti pomisao da se što više nas istovremeno prijavi na istim lokacijama pa da možemo razmjenjivati mišljenja, postavljati zanimljive teze, družiti se i slično.
Nemoj me jako mrziti kaj sam bil iskren.
Na izobrazbu ću svakako ići i biti će mi odobreno, ALI sumnjam da će mi netko ili nešto platiti troškvoe putovanja i/ili smještaja u Požegi, a Zagreb mi je na dohvat ruke na dvadeset minuta. Ja do Požege imam cca 200 km.
Naravno, ovisi puno o tome kakav je nastavni plan, koliko bi vremena trabalo da se zaokruži cjelina i koliko bi to sve skupa koštalo pak da se napravi kalkulacija. Prema dosadašnjim željama koje su imali i NN i Supera, to su bili iznosi od 5-20 tisuća kuna. Pa ti vidi.
Inače, ideja je ok i svi vi koji ste u krugu Požege bi je trebali prihvatiti i podržati.
Također nije za odbaciti pomisao da se što više nas istovremeno prijavi na istim lokacijama pa da možemo razmjenjivati mišljenja, postavljati zanimljive teze, družiti se i slično.
Nemoj me jako mrziti kaj sam bil iskren.
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
15 godina 11 mjeseci ago #449
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Jeste vidjeli otvoreni javni poziv Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, na njihovim stranicama u svezi podnošenja zahtjeva za davanje odobrenja za provedbu \"Programa izobrazbe u području javne nabave\"?
Da li ste zainteresirani za izobrazbu istoga u Požegi, ukoliko ishodim pravovremeno potrebno odobrenje bolnici za provedbu programa?
Naime, temeljem članka 17. stavak 4. Uredbe o oblicima, načinima i uvjetima izobrazbe u sustavu javne nabave (NN 43/09)zatražila sam izdavanje potvrde o završenom specijalističkom programu izobrazbe i završenom specijaliziranom programu za trenere u sustavu javne nabave.
Molim raspravu!
Da li ste zainteresirani za izobrazbu istoga u Požegi, ukoliko ishodim pravovremeno potrebno odobrenje bolnici za provedbu programa?
Naime, temeljem članka 17. stavak 4. Uredbe o oblicima, načinima i uvjetima izobrazbe u sustavu javne nabave (NN 43/09)zatražila sam izdavanje potvrde o završenom specijalističkom programu izobrazbe i završenom specijaliziranom programu za trenere u sustavu javne nabave.
Molim raspravu!
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.161 sekundi