- Zahvala primljena: 1
uPISNIK O ZAPRIMANJU PONUDA
- Papa Štrumf
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
16 godina 2 mjeseci ago #374
od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
ja mislim da se radi o članku 71. stavak 4 - gdje se govori o tome da ponuditelj može izmijeniti, nadopuniti ili odustati od ponude, a to sve čini u rokovima za dostavljanje ponude pa se te izmjene tretira kao ponudu. U tom slučaju npr. odustaje od prvotno dostavljene ponude koju traži neotvorenu natrag, a mijenja ponudu novom. Sve skupa treba biti evidentirano u upisniku.
Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- ljiljana
- Autor teme
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 2 mjeseci ago #373
od ljiljana
Još nisam dobila odgovor, ali dobro. Izbacila sam navedeni članak iz Zapisnika, ali ipak me kopka.
- Justice
-
Manje
Više
16 godina 2 mjeseci ago #360
od Justice
Ne sekiraj se! Zvrcni me sutra na posao kada budeš mogla, ako prije toga ne budem odgovorila na forumu.
Nastojati ću svakako, uz ranojutarnju kavu prije početka radnog vremena, ali ne obećavam. Možda me prekine kakva hitnoća ili bude prenagli start.
Nastojati ću svakako, uz ranojutarnju kavu prije početka radnog vremena, ali ne obećavam. Možda me prekine kakva hitnoća ili bude prenagli start.

- ljiljana
- Autor teme
-
Manje
Više
16 godina 2 mjeseci ago #359
od ljiljana
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Poštovani,
ne znam tko je bio dobar pa napravio šprancu upisnika, ali lijepo molim pojašnjenje za tekst u drugom dijelu Upisnika pod \"popis ponuda koje su mijenjane...\" od kuda članak 47., st.5 Zakona??
To me izluđuje, tražim, tražim, a ne nađem. I znam da u izmjenama i dopunama Zakona ima jedan članak koji se odnosi na zakašnjele ponude, i radila sam pročišćeni tekst Zakona, ali taj dio mi je valjda nestao!
, sada ga ne mogu naći.
Bokić,
Ljiljana
ne znam tko je bio dobar pa napravio šprancu upisnika, ali lijepo molim pojašnjenje za tekst u drugom dijelu Upisnika pod \"popis ponuda koje su mijenjane...\" od kuda članak 47., st.5 Zakona??
To me izluđuje, tražim, tražim, a ne nađem. I znam da u izmjenama i dopunama Zakona ima jedan članak koji se odnosi na zakašnjele ponude, i radila sam pročišćeni tekst Zakona, ali taj dio mi je valjda nestao!

Bokić,
Ljiljana
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.195 sekundi