- Zahvala primljena: 1
Opatija 2. i 3. 12.
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #1023
od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
i još...pravno gledajući...ako svi potpisnici GKU ne potpišu i dodatak, onda on nema pravnu snagu, što znači da još uvijek postoji mogućnost isplate božićnice.

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- lex
-
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #1022
od lex
da, došla je za govornicu, pričala...pričala...ništa rekla...otišla s govornice...i onda se sjetila da je zaboravila reći ono što svi od nje očekuju da veli...vratila se za govornicu i izrekla ono što sam već spomenula...
Ali, evo najnovije informacije od prije par trenutaka...izgleda da ništa nije potpisano...jer imam saznanja da niti sestrinski sindikat nije potpisao dodatak...
Također, zaboravih napomenuti...da dodatak neće potpisati niti Sindikat zdravstva, socijalne zaštite i MIO...dapače, njihova predsjednica je u Opatiji javno izjavila da oni ne odustaju od božićnice i da će oni tužiti državu ukoliko se božićnica ne isplati, a da Spomenka može samo svojim članovima uzeti božićnicu.
Ali, evo najnovije informacije od prije par trenutaka...izgleda da ništa nije potpisano...jer imam saznanja da niti sestrinski sindikat nije potpisao dodatak...
Također, zaboravih napomenuti...da dodatak neće potpisati niti Sindikat zdravstva, socijalne zaštite i MIO...dapače, njihova predsjednica je u Opatiji javno izjavila da oni ne odustaju od božićnice i da će oni tužiti državu ukoliko se božićnica ne isplati, a da Spomenka može samo svojim članovima uzeti božićnicu.
- mara
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 4 mjeseci ago #1018
od mara
sad mi nije jako žao što nisam išla..budući ne gledam šeherzadu..
Šta je to Abveršekica neslužbeno izjavila (u kuloarima) , budući sam čula da s govornice nije željele niti komentirati isplatu božićnice..
Šta je to Abveršekica neslužbeno izjavila (u kuloarima) , budući sam čula da s govornice nije željele niti komentirati isplatu božićnice..
- lex
-
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #1015
od lex
haha, ja sam tek danas došla na posao jer sam bila 2 dana u Zagrebu na TAIEX radionici, ali, evo izvještaja iz Opatije:
Navodno da je potpisan dodatak GKU i božićnice NEMA...tako kaže Spomenka...
Inače, nismo puno naučili, ali smo se družili, imali smo čak i živu muziku i zabavnu večer bez večere, ljudi je bilo prosječno, niti previše niti premalo, inače, u hotelu živa dosada, da nije bilo te zabavne večeri, vjerojatno bismo svi bili primorani gledati Šeherezadu
Navodno da je potpisan dodatak GKU i božićnice NEMA...tako kaže Spomenka...
Inače, nismo puno naučili, ali smo se družili, imali smo čak i živu muziku i zabavnu večer bez večere, ljudi je bilo prosječno, niti previše niti premalo, inače, u hotelu živa dosada, da nije bilo te zabavne večeri, vjerojatno bismo svi bili primorani gledati Šeherezadu

- Papa Štrumf
- Autor teme
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #1014
od Papa Štrumf
No dobro, obečal sam da bum došel u četvrtak.
Padala je ledena kiša, servo na autu mi je otišel, službeni auto je tak tak, bil sam nadrkan zbog ovoga i onoga i nisam došel iiiiiiiiiii kaj sad.
To nije razlog da ne napišete kak ste se sproveli vi koji ste tam bili i puuuuuuno toga naučili.
Padala je ledena kiša, servo na autu mi je otišel, službeni auto je tak tak, bil sam nadrkan zbog ovoga i onoga i nisam došel iiiiiiiiiii kaj sad.
To nije razlog da ne napišete kak ste se sproveli vi koji ste tam bili i puuuuuuno toga naučili.
- Papa Štrumf
- Autor teme
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #992
od Papa Štrumf
hmmm, hmmm
ide moj ravnatelj i ja imam drugo zaduženje u i oko Bolnice.
Ali, ak me se treba, ja se bum probal spreorganizirati i bum probal doći ili prvi dan popodne ili drugi dan.
Još se čujemo
ide moj ravnatelj i ja imam drugo zaduženje u i oko Bolnice.
Ali, ak me se treba, ja se bum probal spreorganizirati i bum probal doći ili prvi dan popodne ili drugi dan.
Još se čujemo
- mara
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #991
od mara
vjerojatno se pridružim...
ADIEU..
ADIEU..
- lex
-
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #989
od lex
ajmo, javljajte se za izlet u Opatiju....zasad nas ima dosta...mogli bismo održati malu Skupštinu...
Papa Štrumpf...hoćeš li se predomisliti!?
Trebamo te!!!
Papa Štrumpf...hoćeš li se predomisliti!?
Trebamo te!!!

- lex
-
-
Manje
Više
14 godina 5 mjeseci ago #971
od lex
pa, ja sam razmišljala doći, ako se tako svi dogovorimo...dakle...ako pravnici idu, onda idem i ja...znam da nećemo nešto vrloga naučiti...ali...pa kad smo u Opatiju išli zbog znanja...??
- TENA
-
Manje
Više
14 godina 5 mjeseci ago #965
od TENA
joj, ti želiš da kukamo, pa šta ne kažeš.
Za Opatiju, ne znam. Bože, pa imamo doktore koji to moraju čuti, tako tvrdi moj ravnatelj, za pravnike još ne znamo treba li to njima uopće, a za pitanje idem na drugo mjesto pa mi pomozi ako znaš
Za Opatiju, ne znam. Bože, pa imamo doktore koji to moraju čuti, tako tvrdi moj ravnatelj, za pravnike još ne znamo treba li to njima uopće, a za pitanje idem na drugo mjesto pa mi pomozi ako znaš
- Papa Štrumf
- Autor teme
-
Manje
Više
14 godina 5 mjeseci ago #964
od Papa Štrumf
tak sam si i mislil,
Onaj zanos, elan, ili euforija poslije Makarske nebu dugo trajala i tako bi.
Dajte ljudi,za fjaku je previše zima, a opet nije tak zima da se bi trebalo stisnuti u mišju rupu, vidim ja da se netko mota po stranici, napišite barem slooooovce:unsure:
Ili... niko nema nikakvih problema što bi bilo super, iako ja baš u to ne vjerujem.

Onaj zanos, elan, ili euforija poslije Makarske nebu dugo trajala i tako bi.

Dajte ljudi,za fjaku je previše zima, a opet nije tak zima da se bi trebalo stisnuti u mišju rupu, vidim ja da se netko mota po stranici, napišite barem slooooovce:unsure:
Ili... niko nema nikakvih problema što bi bilo super, iako ja baš u to ne vjerujem.

- Papa Štrumf
- Autor teme
-
Manje
Više
14 godina 5 mjeseci ago #962
od Papa Štrumf
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tko namjerava doći u Opatiju - jedna od tema je akreditacija bolnica.
Bilo bi korisno da se nađemo dolje i, ako ništa drugo, malo podružimo.
Bilo bi korisno da se nađemo dolje i, ako ništa drugo, malo podružimo.
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.231 sekundi