- Zahvala primljena: 0
posao pravnika u zdravstvu
- Jamesanna
- Posjetitelj
-
14 godina 3 mjeseci ago #1092
od Jamesanna
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
meni se sviđa ideja i jako volim pisati znanstvene radove, iako sam malo u zdrvastvu punooooooooooooooooo puno bih imala za ispričat

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- Justice
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
15 godina 8 mjeseci ago #527
od Justice
Čije li je to mišljenje?
Nek\' se zna: Nisam ja ničiji podanik!
Haha! Naravno da cijeni, svakim danom sve više...
Nek\' se zna: Nisam ja ničiji podanik!
Haha! Naravno da cijeni, svakim danom sve više...
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
15 godina 8 mjeseci ago #523
od lex
slažem se s idejom, stvarno moramo puno više promovirati naše zvanje u zdravstvu, jer se sve više pretvaramo u administrativce koji moraju znati sve (jer...naravno...podrazumijeva se da pravnik mora znati propise), i ne samo to, nego stalno vrijedi uvriježeno mišljenje kako smo mi podanici ekonomistima 
Sve čestitke kćerci, ndama se da će kroz svoj studij naučiti cijeniti pravnika, ako ništa drugo, a onda bar kroz financiranje hehehe:P

Sve čestitke kćerci, ndama se da će kroz svoj studij naučiti cijeniti pravnika, ako ništa drugo, a onda bar kroz financiranje hehehe:P
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
15 godina 9 mjeseci ago #518
od Justice
Malo hvale kćerci: izradila je seminar i prezentaciju na, kao što prethodno rekoh, temu posao pravnika u zdravstvu. Pohvaljena je i položila je i taj izborni predmet. Sad joj je godina u potpunosti čista i predstoji dugo toplo ljeto 
Inače, profesor je javno rekao kako je posao pravnika u zdravstvu kompleksan... Samo da je glasnije! I da se to češće prizna i vrednuje.

Inače, profesor je javno rekao kako je posao pravnika u zdravstvu kompleksan... Samo da je glasnije! I da se to češće prizna i vrednuje.
- Justice
- Autor teme
-
Manje
Više
15 godina 9 mjeseci ago #517
od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Bok društvo!
Mislim da bismo trebali na početnu stranicu staviti kao uvod \"posao pravnika u zdravstvu\", zbog upoznavanja svekolikog pučanstva i javnosti s istim.
Ideju mi je dala kćerka kojoj je, uz razlikovanje struke od managmenta, to tema seminarskog rada, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Cilj je upoznati studente da nisu jedini u sustavu zdravstva.
Profesor ih je uputio na web stranice Uprave za pravne poslove Ministarstva zdravstva i Udruge poslodavaca u zdravstvu, ali naravno tu nije pronašla ništa adekvatno. Pokušala je pronaći i kod nas, ali jedino je pronašla tekst u vezi članka 59. ZZZ. Naravno, onda je okrenula mamin broj mobitela i...
Razmislite o istome pa da izradimo zajednički tekst i postavimo ga na naslovnicu. Možda bih nas tada više ljudi shvatilo, prepoznalo odgovornost koja leži na nama i pomoglo da se adekvatno i na zakonskoj razini izborimo za svoj status.
Pozdrav svima!!!
Mislim da bismo trebali na početnu stranicu staviti kao uvod \"posao pravnika u zdravstvu\", zbog upoznavanja svekolikog pučanstva i javnosti s istim.
Ideju mi je dala kćerka kojoj je, uz razlikovanje struke od managmenta, to tema seminarskog rada, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Cilj je upoznati studente da nisu jedini u sustavu zdravstva.
Profesor ih je uputio na web stranice Uprave za pravne poslove Ministarstva zdravstva i Udruge poslodavaca u zdravstvu, ali naravno tu nije pronašla ništa adekvatno. Pokušala je pronaći i kod nas, ali jedino je pronašla tekst u vezi članka 59. ZZZ. Naravno, onda je okrenula mamin broj mobitela i...
Razmislite o istome pa da izradimo zajednički tekst i postavimo ga na naslovnicu. Možda bih nas tada više ljudi shvatilo, prepoznalo odgovornost koja leži na nama i pomoglo da se adekvatno i na zakonskoj razini izborimo za svoj status.
Pozdrav svima!!!
Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.207 sekundi