Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

8 % magistrima znanosti ili struke

• lex
  • lex's Avatar
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Više
14 godina 4 mjeseci ago #970 od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
ja se ipak nadam da sestre to neće uspjeti priskrbiti, jer onda mi pravnici možemo zatvoriti naše \"butige\" i u mirovinu, jer više stvarno nema smisla da mi i dalje postojimo u zdrvstvu, a drugo nismo ni zaslužili, jer se dovoljno ne borimo....

Uskoro ćemo postati ništa drugo, nego tajnice/tajnici sestrama, a one će dirigirati :angry: :angry: :woohoo:

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• TENA
  • Autor teme
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
14 godina 4 mjeseci ago #969 od TENA
o tome se i radi, ne sumnjam da će si i to priskrbiti, ali ja to ne želim dočekati nespremna-uh.

• Papa Štrumf
Više
14 godina 4 mjeseci ago #967 od Papa Štrumf
kratko,

mr. sc., dr. sc. i slično su znanstveni nazivi i iza tog naziva stoji poslijediplomski studij magisterija i doktorata) i za njih se dobiva dodatak.

mag. iur., mag. oec. pa i mag sestrinstva i sl. su stručni nazivi zanimanja i NIKOM NIŠTa.

e sad, to kaj sestrinstvo misli da bi trebale dobiti 8 %....kaj je najgore, ne bi me iznenadilo da si \"nekim novim\" zakonom to i priskrbe, makar za sada, po postojećem - nisu dobro shvatile.

• TENA
  • Autor teme
Više
14 godina 4 mjeseci ago #966 od TENA
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Evo dakle pitanja:

Mi smo dakle dali našim magistrima znanosti (mr.sc ispred imena, da ne bude zabune) 8 %. Liječnicima koji imaju završen specijalistički poslijediplomski to nismo dali (dakle samo mr.). Čini mi se da je bilo takvo neko i tumačenje
E sad, dolaze mi više sestre, prvostupnici sestrinstva koji su još završili i one dvije godine diplomskog i pozivaju se na neki novi zakon koji je navodno u pripremi po kojima će oni biti magistiri struke, dakle ono što smo i mi, ako dobro shvaćam, dakle iza imena mag.iur. odnosno ne znam šta bi to bili oni. I naravno pitaju za taj dodatak
Uh, baš sam loše objasnila, ako treba pojašnjenje, dajem na zahtjev ;)

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.144 sekundi
Pokreće Kunena Forum