- Zahvala primljena: 1
8 % magistrima znanosti ili struke
- lex
-
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Manje
Više
14 godina 4 mjeseci ago #970
od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
ja se ipak nadam da sestre to neće uspjeti priskrbiti, jer onda mi pravnici možemo zatvoriti naše \"butige\" i u mirovinu, jer više stvarno nema smisla da mi i dalje postojimo u zdrvstvu, a drugo nismo ni zaslužili, jer se dovoljno ne borimo....
Uskoro ćemo postati ništa drugo, nego tajnice/tajnici sestrama, a one će dirigirati
Uskoro ćemo postati ništa drugo, nego tajnice/tajnici sestrama, a one će dirigirati

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.
- TENA
- Autor teme
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 4 mjeseci ago #969
od TENA
o tome se i radi, ne sumnjam da će si i to priskrbiti, ali ja to ne želim dočekati nespremna-uh.
- Papa Štrumf
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 1
14 godina 4 mjeseci ago #967
od Papa Štrumf
kratko,
mr. sc., dr. sc. i slično su znanstveni nazivi i iza tog naziva stoji poslijediplomski studij magisterija i doktorata) i za njih se dobiva dodatak.
mag. iur., mag. oec. pa i mag sestrinstva i sl. su stručni nazivi zanimanja i NIKOM NIŠTa.
e sad, to kaj sestrinstvo misli da bi trebale dobiti 8 %....kaj je najgore, ne bi me iznenadilo da si \"nekim novim\" zakonom to i priskrbe, makar za sada, po postojećem - nisu dobro shvatile.
mr. sc., dr. sc. i slično su znanstveni nazivi i iza tog naziva stoji poslijediplomski studij magisterija i doktorata) i za njih se dobiva dodatak.
mag. iur., mag. oec. pa i mag sestrinstva i sl. su stručni nazivi zanimanja i NIKOM NIŠTa.
e sad, to kaj sestrinstvo misli da bi trebale dobiti 8 %....kaj je najgore, ne bi me iznenadilo da si \"nekim novim\" zakonom to i priskrbe, makar za sada, po postojećem - nisu dobro shvatile.
- TENA
- Autor teme
-
Manje
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 4 mjeseci ago #966
od TENA
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Evo dakle pitanja:
Mi smo dakle dali našim magistrima znanosti (mr.sc ispred imena, da ne bude zabune) 8 %. Liječnicima koji imaju završen specijalistički poslijediplomski to nismo dali (dakle samo mr.). Čini mi se da je bilo takvo neko i tumačenje
E sad, dolaze mi više sestre, prvostupnici sestrinstva koji su još završili i one dvije godine diplomskog i pozivaju se na neki novi zakon koji je navodno u pripremi po kojima će oni biti magistiri struke, dakle ono što smo i mi, ako dobro shvaćam, dakle iza imena mag.iur. odnosno ne znam šta bi to bili oni. I naravno pitaju za taj dodatak
Uh, baš sam loše objasnila, ako treba pojašnjenje, dajem na zahtjev
Mi smo dakle dali našim magistrima znanosti (mr.sc ispred imena, da ne bude zabune) 8 %. Liječnicima koji imaju završen specijalistički poslijediplomski to nismo dali (dakle samo mr.). Čini mi se da je bilo takvo neko i tumačenje
E sad, dolaze mi više sestre, prvostupnici sestrinstva koji su još završili i one dvije godine diplomskog i pozivaju se na neki novi zakon koji je navodno u pripremi po kojima će oni biti magistiri struke, dakle ono što smo i mi, ako dobro shvaćam, dakle iza imena mag.iur. odnosno ne znam šta bi to bili oni. I naravno pitaju za taj dodatak
Uh, baš sam loše objasnila, ako treba pojašnjenje, dajem na zahtjev

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.144 sekundi