Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

TEB-ov trening MO, ZO i RO

• Justice
  • Autor teme
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Više
16 godina 11 mjeseci ago #115 od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Nisu ni slali pozive, koliko je meni poznato, barem ne u bolnice. Spomenuto mi je u razgovoru pa sam provjerila na Teb-ovom linku. Mislim da je to dosta zgodno. Međutim, kotizacija je dosta visoka: 3.000,00 kn, a mjere štednje i racionalizacije na snazi (doduše već godinama)... Što se mene tiče, vrlo rado bih predložila i kolegicu što neposredno radi na kadrovskim poslovima, a i sama bih išla, jer je tematika vrlo zgodna i osobno provodim uz poslove iz područja radnih odnosa i mjere oko sufinanciranja zapošljavanja i ostanka na radu osoba s invaliditetom, uz sve ostale kadrovske poslove po potrebi. Međutim... postavlja se pitanje što taj trening nosi za ustanovu i snage certifikata kojom bih mogla pravdati sudjelovanje na istome, zbog i izostanka i visine troškova. Svaka dodatna informacija, pomogla bi mi prilikom ocjene prijedloga: da ili ne, jedna ili dvije... Saznate li, molim javite mi. Vjerujem da će to i ostalim kolegama pomoći.

Please Prijava or Stvori račun to join the conversation.

• lex
  • lex's Avatar
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Više
16 godina 11 mjeseci ago #114 od lex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Nije mi poznato, a nisam ni dobila nikakav poziv.
Možda ne bi bilo loše otići.

• Justice
  • Autor teme
Više
16 godina 11 mjeseci ago #113 od Justice
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Da li se tko prijavio za TEB-ov trening mirovinsko i zdravstveno osiguranje i radni odnosi, koji se održava u Zagrebu od 07. do 09. svibnja 2008. godine? Na njihovoj stranici ( http.//www.teb.hr/hrv )ističe se kako svaki polaznik stječe TEB-ov certifikat. Zna li tko nešto više o istom certifikatu?
Zahvaljujem kolegici Mirjani na informaciji o navedenom terminu.

Moderatori: lex
Vrijeme kreiranja stranice: 0.176 sekundi
Pokreće Kunena Forum