Prijava Registracija

Prijavite se

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Izradite korisnički račun

Polja označena zvijezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *

O nama

Udruga pravnika u zdravstvu osnovana je 10.11.2006. godine s ciljem promicanja ugleda i unapređenja pravničke struke u zdravstvu u zemlji i inozemstvu, razvoja i napretka pravne struke u zdravstvenim ustanovama, stvaranja i njegovanja veza među diplomiranim pravnicima koji rade i djeluju u zdravstvenim ustanovama, njegovanja i razvitka ugleda i etike pravničkog poziva, raspravljanja znanstvenih i stručnih problema pravne struke i zauzimanja stanovišta o njima i poticanja i razvitka suradnje Udruge s drugim stručnim, obrazovnim, razvojnim i istraživačkim organizacijama, te suradnje sa sličnim Udrugama u zemlji i inozemstvu.

Pridružite nam se....jednostavno se besplatno registrirajte, prijavite se s korisničkim imenom i lozinkom, i budite u našem društvu! Posjetite nas na Forumu, budite dio nas, pričajte s nama viceve, predlažite, kritizirajte, pratite naš rad...možete nas i pohvaliti.....!!!

OBAVJEŠTAVAMO SVE KORISNIKE I POSJETITELJE NAŠE STRANICE DA NE ŠALJU UPITE NA E-MAIL UDRUGE, JER ODGOVORE NE ŠALJEMO MAILOM, VEĆ DA SE BESPLATNO REGISTRIRAJU NA STRANICI FORUMA GDJE MOGU POSTAVITI PITANJA I DOBITI ODGOVORE OD ČLANOVA NAŠE UDRUGE I KORISNIKA FORUMA.

UKOLIKO PITANJA IPAK BUDU POSTAVLJENA PUTEM E-MAILA, ISTA ĆE SE PROSLIJEDITI NA FORUM.